روش استفاده از طعمه ماهی مرکب یا خساک برای دریا

استفاده از ماهی مرکب برای ماهیگیری در دریا

ماهی مرکب یکی از بهترین طعمه هایی است که در دریا بخصوص خلیج فارس یا دریای جنوب نزد ماهیگیران زبانزد می باشد.این طعمه را با نامهای

خساک یا هشت پا. انکاس هم میشناسند.ماهی مرکب سرپاور یکی از بی مهرگان است

این ماهی در زمان احساس خطر ماده‌ای چون مرکب مشکی را در آب پخش می‌کند. سرپاوران (Teuthida) در کل گروه بزرگی از جانوران دریایی از ردهٔ سرپایان در زیرردهٔ نیام‌داران (Coleoidea) هستند.

ویژگی سرپاورها سر ایشان است که به صورت دوشاخه‌ای قرینه است. آن‌ها نرم تنانی از خانواده اختاپوسها هستند، که هنگام روز در اعماق آب به سر برده و شب هنگام، برای تغذیه به سطح آب می‌آیند. اسکوئیدها با استفاده از ۱۰ بازوی خود، ماهیها را به درون دهان منقار مانند خود می‌کشند. طول انواع غول پیکر آنها به ۱۳ متر می‌رسد

برای تهیه ماهی مرکب میتوان از بازار ماهی فروشان تهیه نمود

از ماندگاری روی قلاب گرفته تا انتشار بوی طعمه درون آب که باعث جلب توجه ماهیان زیادی میشود

با تهیه این طعمه و انتخاب مکان مناسب برای ماهیگیری یکی از بهترین روزهای ماهیگیری خود را رقم بزنید

در ادامه روش تکه کردن و به قلاب زدن ماهی مرکب را ملاحضه فرمایید

 

روش دوم

 

لطفا دیدگاه خود را بیان فرمایید